De afgelopen weken ben ik twee weken in Frankrijk geweest. Ik heb van alles gedaan, van lezen tot klimmen en van stadjes bezoeken tot badmintonnen op het veld achter het huis. In deze blogpost deel ik mijn reads met jullie!

Frankrijk reads

Mijn plan was eerst om allemaal typische ‘summer reads’ te gaan lezen. Hier is later toch iets minder van terecht gekomen. Ik heb in totaal 3,5 boeken gelezen in twee weken. Een aardige prestatie al zeg ik het zelf. Hieronder een slideshow van de boeken die ik heb gelezen met een mini-review. De echte reviews zijn later te vinden op mijn blog onder het kopje ‘boekreviews’.

Waar heb je allemaal gelezen?

Ik heb de boeken vooral gelezen in de achtertuin van het huisje waar we zaten. Lekker in de zon achterover op een stoel. Maar niet alleen overdag heb ik gelezen. Ook ’s avonds in bed heb ik regelmatig een boek erbij gepakt. Als laatste heb ik ook een hoop uren gedood in de auto op de heen- en terugreis met een boek.

Als je één van deze boeken opnieuw mocht lezen, welke zou dat dan zijn?

Ik denk niet dat ik echt kan kiezen, maar op het einde toch ga voor De IJzeren Prinses of One Last Stop. De IJzeren prinses voor de spanning en One Last Stop voor de romance vooral!

Hoeveel pagina's waren dit?

In totaal heb ik een hoop bladzijden gelezen.
One Last Stop heeft 421 pagina’s
De IJzeren Engel heeft 464 pagina’s
De IJzeren Prins heeft 464 pagina’s
De IJzeren Prinses heeft 512 pagina’s

In totaal is dit dus 1861 pagina’s.. quite a lot dus 🙂

En welke reads komen hierna?

Lees en bekijk meer van mij:)
Alle cover afbeeldingen zijn afkomstig van bol.com.