Welkom op

Marits

Verzameling !

Veelgestelde vragen:

Wat kun je verwachten op Marits Verzameling?

Van alles!! Ik ga blogs schrijven die variëren van schrijven en boeken naar creativiteit en school. Ook ben ik van plan interviews te doen met jonge ondernemers, schrijvers, creatievelingen en andere leuke mensen!

Hoe vaak ga je voor je blog schrijven?

Voor nu is mijn plan om per weerk 1x een blog te plaatsen en 2x per maand een boekrecensie (dit kan meer worden, omdat ik ook meer lees! Daarnaast wil ik ongeveer 1 of 2 keer per maand een interview plaatsen. De hoeveelheid ligt helemaal aan hoeveel tijd ik heb en of ik veel inspiratie heb!

Waar kan ik je nog meer volgen?

Op mijn Instagram: Marits Verzameling! Ik plaats daar regelmatig foto’s en andere leuke dingen die je zeker even moet checken!

Wat heeft je geïnspireerd om Marits Verzameling te starten?

Dat is een leuke! Mijn ouders vonden het altijd al een leuk idee als ik praatte over het starten van een blog, omdat ik schrijven erg leuk vind. Eigenlijk is het dus helemaal uit mezelf gekomen! Ik wil heel graag mijn hobby/passie met andere mensen delen en dat heeft me wel geïnspireerd om dit blog te starten.

 

Marits Verzameling in het kort:

Mijn naam is Marit en ik ben een vijftienjarige schrijfster en VWO-student. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lees ik en schrijf ik graag! Daarom ben ik mijn blog begonnen. Ook is mijn eerste boek in de maak! Mijn doel met dit blog is om mensen te amuseren en misschien wat kennis bij te brengen over onder andere schrijven en school.

Ook is er een kopje boekrecensies, waar ik de recensies plaats die ik schrijf over de boeken die ik lees! Neem daar zeker ook een kijkje.

Laat vragen die je over mij of mijn blog hebt, achter in de reacties! Ik zal er zo snel mogelijk op antwoorden!