Over Marit

Hey! Mijn naam is Marit (17) en ik heb een paar dingen die ik graag doe: lezen, schrijven, creatief bezig zijn, leren, sporten etcetera… Laat me op deze website meenemen op een reis door mijn hoofd en mijn omgeving!

Hobby's

Als je mijn kamer binnenloopt en de spullen bekijkt, valt het al gelijk op dat ik misschien meer hobby’s heb dan tijd om ze allemaal uit te voeren.
Als je goed om je heen kijkt zie je ten eerste heel veel boeken, een mega-verzameling aan notitieboekjes, 3 instrumenten, een Nintendo Switch en een aantal edelstenen.
En dan hebben we de kast met random spullen nog niet gehad waar mijn astronomieboeken, journalingspullen en geschiedenisverhalen liggen verstopt.

En dat allemaal terwijl ik ook nog gewoon 5 dagen per week naar school ga en een aantal dagen per week werk..

How it all started...

Schrijven is altijd al een hobby van me geweest. Ik kan me nog wel herinneren dat ik met mijn oude tablet en een magnetisch toetsenbord aan mijn bureautje zat te schrijven toen ik nog maar 10 was. Of daarvoor in de dikke notitieboeken van de Action.
Al een aantal jaar spookte de gedachte door mijn hoofd om mijn schrijfwerk te delen. And that’s how this all began… Inmiddels zit ik met veel plezier achter de laptop om mijn interesses en schrijfsels te delen en om anderen te inspireren!

Dusss…
Welcome op Marits Verzameling! Een plek waar lezen, schrijven, creativiteit en van alles en nog wat samenkomen (snap je de naam nu?). Ik zal mijn uiterste best doen om er elke keer weer wat moois van te maken. Have fun!