School/creativiteit

Marits Verzameling staat op YouTube!

JAA!

Eindelijk kan ik zeggen waar ik al een tijdje mee bezig ben. Ik heb vanaf nu een YouTube-kanaal waar ik video’s zoals ‘study with me’ en ‘journal with me’ ga plaatsen! Misschien komen er later nog andere rubrieken en soorten video’s op, maar voor nu is het vooral om dit vast te leggen 🙂

HOE GAAF IS DAT?????

 

Hieronder staat een linkje naar mijn recentste (en tevens eerste) video. Op mijn Instagram en blog zal ik jullie natuurlijk voortdurend op de hoogte blijven houden van de vorderingen en nieuwe video’s!

UPDATE 21/11/2020

Ik had aan het begin van deze maand aan jullie vertelt dat ik mee ging doen aan NaNoWriMo 2020. En ik denk dat velen van jullie al wel hebben doorgehad dat dit niet helemaal volgens plan is verlopen. Ik ben blijven hangen op de 3000 woorden en heb daarna geen ideeën/motivatie meer gehad om verder te gaan. Ik kan dus officieel zeggen dat NaNoWriMo 2020 is mislukt :(.

Update boek 1!

Ik kan jullie wel wat vertellen over boek numero 1! In tegenstelling tot de mislukking van NaNoWriMo 2020, staat er wel op de planning om mijn eerste boek te herschrijven en te checken op fouten! (nu wordt het écht). Hiervan zal ik jullie ook op de hoogte houden d.m.v. Instagram, mijn blog en YouTube!!

 

Liefs, Marit 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *