Ik kan wel zeggen dat het een hele lange tijd geleden is dat ik wat van me heb laten horen. Laten we het houden op ongeveer 4,5 maand. Maaaar, ik ben terug! Ik heb mijn website vernieuwd en ik ben er klaar voor om weer opnieuw te beginnen! Mijn nieuwe launch datum is 7-7-21. De eerste recensie van de nieuwe start zal dan online komen.

Wat is er nieuw?

Heel veel nieuwe dingen zijn er (nog) niet. Marits Verzameling blijft bestaan zoals het eerst was. Alle oudere artikelen zijn ook gewoon nog te lezen, dus het is niet dat ik weer vanaf het begin begin. Wel zijn er op de website 2 nieuwe categorieën. Onder het kopje “Over Marit” valt er nu te lezen over mijzelf en hoe en waarom ik Marits Verzameling ben begonnen. Daarnaast is er nog een blogcategorie bij gekomen. De subcategorie onder “Over Marit” heet: “Keeping Up met Marit”. In deze categorie vallen artikelen te lezen die wat meer over mijzelf gaan. Waar ik me mee bezighoudt bijvoorbeeld, of dingen die niet precies in een van de andere categorieën passen. Dit kunnen bijvoorbeeld “plan with me’s” of “travel/school diaries” zijn. Wat dit precies inhoudt, zal wel duidelijk worden als het eenmaal van start gaat!

Waarom heb ik de afgelopen maanden niet gepost? (en hoe gaat het er straks uitzien?)

Om het in één woord uit te leggen: school. Oké en misschien was mijn planning soms niet de beste. Ik heb in het begin toen ik even niet postte nog geprobeerd om veel te lezen en te schrijven, maar na een tijdje werd dit steeds lastiger. Toch ben ik vastberaden om het deze keer niet zo ver te laten komen en weer regelmatig te gaan schrijven en plaatsen! Het schema ziet er ongeveer als volgt uit:

Instagram

Om de dag

Recensies

1x per 2 weken (in het weekend)

Artikel

1x per week

Interview

1x per maand

Ik weet nog niet zeker of ik er vaste dagen van wil maken, maar dat zal binnenkort wel duidelijk worden. Het is sowieso de bedoeling dat de recensies zoals hierboven aangegeven in het weekend zullen worden geplaatst. Als er iets op de website wordt geplaatst, zal dit ook automatisch in een Instagrampost staan net zoals eerder. Als de dagen verschillen, staat dat dus ook in de post.

Ik hoop dat jullie weer zin hebben om mijn artikelen te lezen! Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in en ik zal mijn best doen om de beste content te maken voor jullie 🙂

Stay tuned en tot later!!

Marit

Mijn info 🙂