HierHier by Richard McGuire
My rating: 5 of 5 stars

Dit boek was heel erg bijzonder. Op een mooie manier. Elke pagina geeft je een kijkje in het 'leven' van een gebied. In bepaalde tijdperken wordt een beeld geschetst van precies hetzelfde perspectief en wat er in die jaren allemaal met die plek is gebeurd.
Elke pagina is prachtig geïllustreerd en geeft je een magisch beeld van de verschillende tijdperken en mensen die allemaal op dezelfde plek hebben geleefd.
In het boek zijn tussen verschillende mensen allemaal verschillende verhaallijnen te ontdekken. Dit maakt het boek ook interessant. Alle mensen en alle jaren komen tot leven door middel van kleine dialogen of 'uitgeknipte' stukjes tijd die in een andere tijd zijn geplaatst. Je zult begrijpen wat ik bedoel als je het boek leest!

Kortom, een prachtig mooi boek waar je uren in kunt kijken. Ik denk niet dat er iemand zal zijn die er ooit genoeg van zal krijgen. Het is zekerweten een aanrader!! Het boek is ook niet alleen mooi voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Hoewel ze misschien niet alle grappen zullen begrijpen of het concept van het boek volledig zullen snappen, is het wel de moeite waard om het aan kinderen te laten zien!


View all my reviews