De Kracht van KeuzeDe Kracht van Keuze by Kelly Weekers
My rating: 4 of 5 stars

De Kracht van Keuze is een boek dat niet te evenaren valt. Ik ben ontzettend blij dat ik dit boek heb mogen lezen. Kelly heeft me laten zien dat ik voor mezelf mág kiezen en dat dat het belangrijkste is wat je kunt doen in je leven. Aan de hand van persoonlijke verhalen vertelt Kelly je haar verhaal. Haar manier van schrijven is erg toegankelijk en leest erg vlot.
Kelly vertelt je haar verhaal, maar geeft je ook de ruimte om over je eigen situatie na te denken en hier veranderingen in aan te brengen.
JIJ hebt de Kracht van Keuze. Alleen JIJ kan de veranderingen in je leven aanbrengen zoals je die graag zou willen zien. JIJ hebt de kracht om je droomleven te realiseren. Niet de ander, niet jouw omgeving, nee, JIJ.
Kelly leert je vervolgens ook om alleen naar jezelf te kijken en niet anderen in jouw situatie te betrekken. Daarmee bedoel ik dat je niet naar de meningen van anderen hoeft te luisteren in het maken van een beslissing. En dat de opmerkingen van anderen op jouw leven er ook helemaal niet toe doen. Hetzelfde geldt voor het vergelijken van jezelf met anderen. JIJ leeft JOUW leven op je eigen snelheid. Je moet doen waar JIJ gelukkig van wordt en niet waar anderen denken waar jij gelukkig van wordt. Of wat anderen graag van je zouden willen zien. Of wat anderen op jouw leeftijd doen en laten.

Kelly leert je dat JIJ de Kracht hebt om Keuzes te maken. Op een sterke en toegankelijke manier.
Zekerweten een aanrader voor iedereen die zich op een wankel punt in zijn leven bevindt, de kluts kwijt is, voor zichzelf wil leren kiezen, voor zichzelf wilt leven, zichzelf wilt accepteren. Of simpelweg omdat Kelly heel prettig schrijft en je misschien wat van haar kunt leren!

View all my reviews