Schrijven/boeken

De 5 leukste bookish goodies om te verzamelen!

Elke boekenwurm heeft vast wel een keer overwogen om ze te kopen: bookish goods! Ik vind het in ieder geval heer erg leuk om ze te verzamelen. Speciaal voor de mensen die ook zulke spulletjes willen verzamelen, of gewoon willen weten wat voor ‘bookish goods’ er allemaal zijn, is dit artikel! 

Het zijn vijf dingen die voor velen gekocht kunnen worden, dus je hoeft er totaal niet veel geld voor te hebben! Klik ook vooral op de foto’s om je naar de verkooppagina’s van die producten te leiden! 🙂

https://www.lettersandlights.nl/product/the-hunger-games-boekenlegger/

Boekenleggers

Ik weet honderd procent zeker dat je deze al zult kennen. Boekenleggers worden bij veel boeken meegegeven (vaak eentje van de boekhandel waar je ze hebt gekocht), maar wist je dat er ook speciale boekenleggers bestaan die te maken hebben met een speciaal boek??

https://bookishgoods.nl/product/witching-hour-booksleeve/

Booksleeves

Een mooi, leuk en handig verzamel-iets. Een book sleeve is namelijk niet alleen een leuke decoratie, maar ook nog eens een goede bescherming voor je boek. Booksleeves zijn vaak in verschillende maten te verkrijgen (voor een paperback of hardcover). Daarnaast zijn ze in alle printjes op het internet te vinden die je maar kunt verzinnen!

https://www.polymoondust.com/a-60885737/kaarsen/reading-nook-boekige-soja-wax-kaars/

Kaarsen

Supercozy voor bij het lezen! Ik kan niet genoeg krijgen van kaarsjes. Het maakt mij niet uit of het waxinelichtjes zijn of superieure geurkaarsen. Ze maken de leessfeer toch altijd net iets leuke en gezelliger. Wat al helemaal tof is, is dat ze vaak te verkrijgen zijn in speciale geuren. Misschien wel de geuren die bij jouw favoriete boek of personage passen!

https://www.etsy.com/nl/listing/893522092/book-stack-blauw-brons-wizard-house?ref=shop_home_active_17&frs=1

Pins

ze zijn niet té groot en niet te klein. Pins zijn hartstikke leuk om je outfit of tas iets extra’s te geven! En wat een geluk dat er zowel neutrale ‘bookworm pins’ als ‘fanbase pins’ bestaan! Het internet (en vooral Etsy)  staat er vol mee!

https://www.young-adults.nl/product/book-box-into-the-woods/

Boekenboxen

Mijn persoonlijke favoriet! De boekenboxen. Recent hebben aardig wat websites boekenboxen ontworpen en verkopen zij die. Voor nu is mijn favoriet degene van Young Adults NL of Bookish Goods.
Boekenboxen zijn boxen met allemaal verschillende soorten goodies erin. + een boek natuurlijk! Vaak gaan deze op thema. Per thema ontvang je dan wat goodies voor een bepaalde prijs, maar je weet van te voren niet welke! Ook het boek blijft geheim! Ik vind het zelf een leuke manier om allemaal verschillende spulletjes te verzamelen :).

Bookish goodies zijn naast boeken dingen waarmee jij je liefde voor verhalen kan uiten! Ze zijn niet duur en in heel veel soorten en maten te vinden!! Waar kies jij voor? Mijn favoriet is en blijft de boekenbox!
Liefs, Marit

mijn info

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *