Schrijven/boeken

Boek en blog update eind September

Misschien heb je het al op mijn Instagram gezien, de eerste versie van mijn boek is af! Ik heb zo’n zeventigduizend woorden geschreven en het verhaal wat eerst alleen nog in mijn hoofd leefde, staat nu op papier.

Hoe nu verder?
Jullie vragen je waarschijnlijk af of het nu gedrukt en verkocht kan worden. Helaas moet ik hier op zeggen: Nee, dit kan nog niet. Om het simpel te zeggen, is deze eerste versie nog maar een klad. Een ‘ik-schrijf-het-alleen-op-voor-mezelf’ boek. Het doel nu is om samen met mijn moeder alles te checken op spel-, opbouw-, grammatica- en formuleerfouten en die fouten er door het boek te herschrijven eruit te halen. Hier gaat natuurlijk weer wat tijd in zitten, maar dat is alleen maar goed!

En weet je al een titel?
Deze vraag heb ik ook al een aantal keer gekregen. En ook hier is het antwoord nee op helaas. Ik vind het heel erg moeilijk om iets te verzinnen wat ik op de cover van mijn boek wil hebben staan wat gelijk wat weggeeft over het boek, maar niet te veel. Heb je nou een goed idee voor een mysterie/thriller/dystopie met onder andere rebellie, gevangenschap en een amulet? Stuur me gerust een berichtje! Ik vind ingeving van volgers en lezers heel erg leuk!

Oh, en de cover dan???
Tja. Het spijt me zo iedereen. Ook dat weet ik nog niet. Oeps! Hierbij ook: Heb je nog leuke ideeën, stuur me een berichtje! Het liefst wil ik voor de cover iets mysterieus, maar ook wel iets wat met het thema van het boek te maken heeft.

0
Aantal woorden geschreven
Het is supergaaf om de papieren kopie thuis te hebben. Ik hoop jullie zo snel mogelijk meer te kunnen vertellen over de nieuwe versie!
Marit Nekeman
Schrijfster

Mijn doel voor nu is: de fouten uit de eerste versie halen en het dan opnieuw schrijven. Ook wil ik graag bezig met het bedenken van een titel en een cover. Ik hoop dat jullie me willen volgen om mijn droom om een boek uit te geven, werkelijkheid wordt. Volg me hier op mijn blog en mijn Instagram @MaritsVerzameling om regelmatig updates te ontvangen!!

Volg me op social media:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *